Hello There, Guest! Register


Login or Register to remove all advertising

   
1 user browsing this thread: (0 members, and 1 guest).

Post Reply 
PM's gone loopy?
Author Message
Rattlesnake
Offline
Serious Poster




Joined: Nov 2009
Sex: Often Please
Posts: 662

Reputation: 2050
Rep Post

Post: #1
PM's gone loopy?
12-03-2009 12:15 PM

Hi,

I've sent several PM's to other forum members and they have gone out as blank (empty) messages. Is there currently an issue with the PM system or am I the only one since I can receive PM's but not send them properly.

Regards,

Rattle
12-03-2009 12:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rattlesnake
Offline
Serious Poster




Joined: Nov 2009
Sex: Often Please
Posts: 662

Reputation: 2050
Rep Post

Post: #2
RE: PM's gone loopy?
12-03-2009 3:36 PM

Problem solved (credit goes to Diane), it was the word editior thing that was causing the problem.
12-03-2009 3:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bella
Away
Serious Poster




Joined: Aug 2009
Sex: Female
Posts: 553

Reputation: 9815
Rep Post

Post: #3
RE: PM's gone loopy?
12-03-2009 3:56 PM

She beat me to it! [Image: biggrin.gif] Thanks, Di. I figured that it was the Editor Mode. If you have anymore trouble, Rattlesnake, do tell.

Members were having trouble posting with the original editor, so we replaced it with the one we have now. Some are still having problems with this one, so we're testing a new one that doesn't require you to "remember" to switch modes. If it works OK, we'll install it soon.


Bella
12-03-2009 3:56 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

Share This Thread
Post Reply 


Forum Jump:

Login or Register to remove all advertising

  

Current time: 10-24-2021, 4:48 PM
Contact Us Home Return to Content Lite (Archive) Mode RSS Syndication Forum Disclaimer