Hello There, Guest! Register


Login or Register to remove all advertising



1 user browsing this thread: (0 members, and 1 guest).

Poll: Poll: Problems with posting or replying to messages?
I like the current editor...Keep it!
I'm having too much trouble...go back to the other one!
I'm having a little trouble, but would like to keep this editor!
Problems are solved. Keep this editor!
[Show Results]
 
Post Reply 
Are you having problems posting?
Author Message
mark-in-dallas
Offline
Administrator




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 3,961


Thanks Given: 1827
Thanks received:
4774 thanks in 1973 posts



Post: #1
Are you having problems posting?
10-30-2009 9:34 AM

Hey folks, we know some of you have had problems with posting messages, usually when trying to post images or reply to a message.

The problem is due to a third party add-on module that we installed early on, which allow images to be copied and pasted directly into your postings. This function is not available in the editor of the standard forum software platform we are using (myBB).

Our question is this: If you are having problems with posting or messages disappearing, would you rather us go back to the standard editor, which does not allow for images to be copied and pasted directly, but images can still be placed in messages by clicking on the "Insert Image" button and entering the image link, and does not have a (WYSIWYG) "What You See Is What You Get" mode?

OR

Would you rather keep the current editor and deal with the issues?

Nobody changes until the pain of staying the same becomes greater than the pain of change....
10-30-2009 9:34 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Login or register to remove all advertising

Niatalya
Offline
Contributes Regularly




Joined: Aug 2009
Sex: Female
Posts: 151

Reputation: 389
Rep Post

Thanks Given: 19
Thanks received:
20 thanks in 13 posts



Post: #2
RE: Are you having problems posting?
10-30-2009 12:17 PM

I had a copy and paste issue the other day, but it told me what button to push for word and I was good after that.
10-30-2009 12:17 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Xiphoid
Offline
Swede as Sugar




Joined: Aug 2009
Sex: Female
Posts: 146

Reputation: 2926
Rep Post

Thanks Given: 5
Thanks received:
39 thanks in 26 posts



Post: #3
RE: Are you having problems posting?
10-30-2009 2:20 PM

I've had issues posting in the protected subsection of the forum. My reply to a post didn't register and just showed up with the previous posters responde as a quotation.

I do have issues with the other posts too though...Not that they don't post properly, but I can't use the smiley's... They don't get added into the post when I click on them like they did before, I have write them in manually Sad
10-30-2009 2:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mark-in-dallas
Offline
Administrator




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 3,961


Thanks Given: 1827
Thanks received:
4774 thanks in 1973 posts



Post: #4
RE: Are you having problems posting?
10-31-2009 12:33 AM

(10-30-2009 2:20 PM)Xiphoid Wrote:  I've had issues posting in the protected subsection of the forum. My reply to a post didn't register and just showed up with the previous posters responde as a quotation.

I do have issues with the other posts too though...Not that they don't post properly, but I can't use the smiley's... They don't get added into the post when I click on them like they did before, I have write them in manually Sad



If you are in "Rich Edit" mode (Word Icon is blue), then you can drag the smiley's into the post and drop them wherever you want. Hope that helps! [Image: razz.gif]

Nobody changes until the pain of staying the same becomes greater than the pain of change....
10-31-2009 12:33 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gegogi
Offline
Yikes! Cupcakes 'n Bondage




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 247

Reputation: 7627
Rep Post

Thanks Given: 26
Thanks received:
103 thanks in 54 posts



Post: #5
RE: Are you having problems posting?
11-01-2009 3:16 AM

I've been having problems, specifically if I paste in even one word, I get a message my post contains no text. And, indeed, the text box is empty. I tried toggling back and forth in the editor mode but to no avail. I usually copy my post just in case it disappears. To get it to reappear I paste it into word processor or simple text editor, copy it and paste it in. Usually works. Oddly, this is the only forum I have problems with.

Ah don't wanna pickle...just wanna ride mah motosickle! Twisted
(This post was last modified: 11-01-2009 3:17 AM by Gegogi.)
11-01-2009 3:16 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Login or register to remove all advertising

Tisha
Offline
Inactive Account




Joined: Aug 2009
Sex: Female
Posts: 915

Reputation: 8
Rep Post

Thanks Given: 148
Thanks received:
229 thanks in 164 posts



Post: #6
RE: Are you having problems posting?
11-01-2009 5:40 AM

I have the same problem that Gegogi is having. I have worked around it because I love being able to paste pictures and text.

Bugs are expected since were still new and the set up is slightly different then other forums. I have modded and been members of so many forums and this is common though. I think with time we will be able to work through these problems and figure out how to get around them.

Tisha
11-01-2009 5:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
mark-in-dallas
Offline
Administrator




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 3,961


Thanks Given: 1827
Thanks received:
4774 thanks in 1973 posts



Post: #7
RE: Are you having problems posting?
11-01-2009 10:35 AM

(11-01-2009 3:16 AM)Gegogi Wrote:  Oddly, this is the only forum I have problems with.

Not really so odd, in that this is probably one of only a few forums that's using a third party editor that was NOT designed for, or modified to work with the latest software versions.

We installed this editor because people were used to copying and pasting images from other sites and wanted that functionality here too, but myBB does not have a built in rich text (WYSIWYG) editor.

Then again, we can embedd videos from nearly 200 sites, which is far more than what can be embedded in most other forum applications.

Nobody changes until the pain of staying the same becomes greater than the pain of change....
11-01-2009 10:35 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply


Unregistered




 

Thanks Given:
Thanks received:
thanks in 44 posts



Post: #8
RE: Are you having problems posting?
11-02-2009 2:31 PM

So far no problem with posting to threads, but I can't seem to get the signature to "take" in the user CP. When I tell it to store/update/preview/whatever it comes out blank. And yes I've tried messing with the Editor Mode button. Not that I have a stellar signature in mind...
11-02-2009 2:31 PM
Quote this message in a reply
Mtnjim
Offline
Curmudgen




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 363

Reputation: 3149
Rep Post

Thanks Given: 22
Thanks received:
36 thanks in 26 posts



Post: #9
RE: Are you having problems posting?
11-03-2009 1:13 PM

No problems so far, but then again, I don't paste many pictures.

To stay young requires unceasing cultivation of the ability to unlearn old falsehoods.
---Lazerous Long
11-03-2009 1:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Login or register to remove all advertising

Diane999
Offline
Banned for Violations




Joined: Aug 2009
Sex: Male
Posts: 580


Thanks Given: 9
Thanks received:
119 thanks in 76 posts



Posts=648, but changed to 0 to remove from top posters list
Post: #10
RE: Are you having problems posting?
11-06-2009 3:59 AM

I never had problems until this week. Now every problem crops up... missing text, formatting faling through the floor, etc. Blech

Diane
11-06-2009 3:59 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

Share This Thread
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Member Notification of Change to Posting Policy Forum Staff 44 10,993 11-12-2012 4:21 PM
Last Post: ??????
  Member Posting Policy Forum Staff 0 3,294 07-10-2010 8:38 AM
Last Post: Forum Staff

Forum Jump:

Current time: 09-20-2017, 1:35 AM
Contact Us Home Return to Content Lite (Archive) Mode RSS Syndication Forum Disclaimer